FAQ

Vergoeding kaartjes

Alle tickets worden automatisch binnen 2 weken vergoed (inclusief Groupon en Vakantieveilingen).

Hoe laat en waar is Happy Sushi Festival?


Wat krijg je met een all you can eat tickets?

Bij een All you can eat ticket krijg je entree tot Happy Sushi Festival. Daarnaast heb je toegang tot de all you can eat area waar je in rondes sushi krijg aangeboden. Na het verlaten van de all you can eat area is het niet meer toegestaan deze area te betreden.

Op welke manieren kan ik betalen op happy sushi festival?

Drank en eten op Happy Sushi Festival kun je alleen met munten betalen, die op meerdere plekken op het festivalterrein verkrijgbaar zijn. Je kunt zowel cash als met je pinpas munten kopen.

Mag ik eten en drinken meenemen?

Het is niet toegestaan eigen eten of drinken het festivalterrein mee op te nemen. Op Happy Sushi Festival is voldoende en gevarieerd eten en drinken verkrijgbaar.

Is er gardarobe aanwezig op het festivalterrein?

Tijdens Happy Sushi Festival kun je gebruik maken van de aanwezige lockers.

Wat is de minimale leeftijd voor Happy Sushi Festival?

De minimumleeftijd voor Happy Sushi Festival is 16 jaar. Ben je nog geen 18, dan mag je naar binnen onder begeleiding van een persoon van 18 jaar en ouder. Natuurlijk heb je altijd een identiteitsbewijs op zak, maar ben je jonger dan 18, vergeet ‘m dan zeker niet mee te nemen!

reizen

Met openbaare vervoer


Met ABEL

Abel is een taxi die je deelt. Nieuwe klanten kunnen met de code abel-happysushi €10 korting krijgen op hun rit naar Happy Sushi Festival!

Met de auto


Parkeren